NdP – Catalunya podria ser un estat el 2014

La independència de Catalunya és totalment viable i els catalans se’n podrien sortir sense Espanya.  Així de contundent s’ha mostrat aquest dissabte al Masnou l’economista Jacint Ros Hombravella durant la presentació del seu llibre “Més vals sols … La viabilitat econòmica de la independència de Catalunya” (2009).

El catedràtic d’Economia ha afirmat que el nostre país estaria millor econòmicament sense suportar el pes d’Espanya i potenciant les relacions amb Europa. Segons l’autor, Catalunya podria ser un estat el 2014. En aquest sentit ha defensat la importància de mantenir una economia corregida de mercat i amb característiques socialdemòcrates moderades.

Hombravella també ha fet referència als diferents aspectes positius que reforçarien la independència de Catalunya com el fet que gaudeix d’un medi natural immillorable i presenta una econòmica diversificada amb un bon grau d’obertura a Europa entre d’altres aspectes. 

A partir d’aquesta setmana, el llibre estarà a la venda a les llibreries del Masnou:

  • Ple de Llibres (carrer Barcelona, 40. El Masnou)
  • Llibreria Adelina (Baixador del Port, s/n. El Masnou)

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats organitzades per la comissió Al Masnou decidim! que impulsa la consulta sobre la independència el proper 13 de desembre en aquest municipi. La plataforma està formada per una seixantena de persones que treballem des de fa mesos per aconseguir el màxim de participació i convertir la consulta del dia 13 en una festa de la democràcia i la tolerància.

NdP – Catalunya podria ser un estat el 2014

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: