Unitat, esforç i confiança

Després de la consulta d’Arenys i els resultats obtinguts, hem vist com es desmuntava la utopia de la llibertat de Catalunya. Tan terrible és voler ser tu mateix? Tant de mal faríem? Tan temible seria deixar els nostres socis espanyols? Són molts anys que tota la societat catalana està pendent del que diu, del que fa, del que li sembla a Espanya. Els catalans hem de mirar cap a Europa i el seu conjunt de nacions; entre elles, també hi ha d’haver la nostra veïna espanyola o les seves autonomies. Ja fa anys que sentim dir als nostres avis i pares la mateixa cançó: Visca Catalunya lliure! I alguna generació ha de ser la pionera a començar el projecte.

No som millors ni pitjors; som catalans i volem fer amb la nostra terra el que creguem més convenient; només això. No ens millorarà la vida ni serem més feliços, no tindrem els problemes solucionats, però serem nosaltres i ho farem tal com vulguem. No ens ha de fer por caminar amb les nostres conviccions ni amb els nostres fantasmes. Catalunya és tan vàlida i miserable com qualsevol poble del món; només som humans, només hem de tenir ganes de tirar endavant i, d’això, no en tenim cap dubte. En aquesta reflexió tothom hi és convidat: catalans d’arrel; els qui ja fa anys que van venir i se senten fills d’altres pobles d’Espanya; nouvinguts, del nord i del sud, de qualsevol racó de món. Us volem a tots; no hi sobra ningú que estimi aquesta terra.

Ajudeu-nos a fer entendre al govern espanyol que potser estem fent història, que bufen aires de canvi a Europa i ells i nosaltres en som protagonistes. A gairebé tothom li fan por els canvis, però quasi sempre milloren el futur dels qui són valents de fer-los.

Per això us demanem el vostre vot, la vostra il·lusió, la vostra ajuda.

LLUÍS VALLS

Anuncis

One Response to Unitat, esforç i confiança

  1. Francesc ha dit:

    Molt ben dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: