Treballant per a l’oficialitat de les seleccions catalanes

El proper divendres, dia 11 de desembre, Al Masnou Decidim organitza una xerrada amb el vicepresident de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez.

El representant d’aquesta associació ens explicarà com funciona l’entitat per aconseguir la oficialitat de les seleccions, quines són les 20 disciplines esportives que ja s’han aconseguit i quines queden per reivindicar. També es tractarà de la llibertat per als esportistes a escollir amb qui volen jugar, i es farà especial incidència en el cas Fresno, en el que la Federació Internacional de Patinatge, coaccionada per la Federación Española de Patinaje i pel propi Govern espanyol, no va reconèixer la selecció catalana com a membre de ple dret.

La Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes vol aconseguir el reconeixement internacional de les seleccions esportives de Catalunya i treballa fent costat a les Federacions perquè dia a dia augmenti el nombre de seleccions esportives catalanes reconegudes oficialment.

Aquest acte s’emmarca dins de les activitats organitzades per la comissió Al Masnou Decidim que impulsa la consulta sobre la independència el proper 13 de desembre en el municipi. La plataforma està formada per una seixantena de persones que treballem des de fa mesos per aconseguir el màxim de participació i convertir la consulta del dia 13 en una festa de la democràcia i la tolerància.

______________________________________________________
ACTE
: Xerrada a càrrec de la Plataforma Pro-seleccions Esportives Catalanes
DIA: Divendres, 11 de desembre
HORA: 20h
LLOC: Penya Barcelonista del Masnou-Ocata-Teià. C/ Fontanills, 43. El Masnou (Barcelona)
___________________________________________________________

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: