El Masnou decideix sobre la independència aquest diumenge

Desprès d’un mes intensiu de feina, per fi ha arribat el dia en què els masnovins i masnovines podreu votar per la independència de Catalunya aquest diumenge 13 de desembre.

El 13 D, a partir de les 8.30 del matí, la plataforma Al Masnou Decidim habilitarà 6 locals electorals amb un total de 8 urnes. Els locals s’han repartit pels diferents barris del poble per facilitar la participació (consulteu la localització de les meses electorals a Google maps).

Durant tota la jornada electoral s’organitzaran diferents actes. Els Gegants del Masnou, els bastoners del Canyet i de Premià de Mar, un grup d’Havaneres i la coral de Gent del Masnou, entre d’altres, seran els encarregats de crear un ambient festiu per tot el poble i animar a la gent a votar.

El desenvolupament de la consulta al Masnou es farà sota la mirada atenta de l’observador internacional Cristopher White, del Scottish National Party. El senyor White, que vol fer una proposició al Parlament Escocès per tal que recolzi aquest tipus de consultes, vetllarà durant tota la jornada per la transparència del procés democràtic.  A la tarda, dos observadors internacionals més, de nacionalitat italiana, s’afegiran a la tasca de l’observador escocès per validar que el procés es fa amb totes les garanties.

El resultat final de les votacions es farà públic a partir de les 22.00h  al local electoral de Gent del Masnou. Al total dels vots emesos durant la jornada s’hi sumaran els més de 250 vots anticipats que s’han recollit des de l’1 fins a l’11 de desembre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: